Τηλεφωνική επικοινωνία: +302102206784

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του/των προϊόντος/προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

Αντικαταβολή.

H πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται μόνο για αποστολές σε Ελλάδα.

 

 

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Με χρέωση της Πιστωτικής ή Χρεωστικής σας κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

 

Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.

 

 

Τραπεζική Κατάθεση/Web Banking

Με Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας στην Τράπεζα Πειραιώς. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα το ονοματεπώνυμο σας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το doofem.gr (Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερών η παραγγελία απορρίπτεται από το σύστημα).

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση". Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας:

Τράπεζα Πειραιώς
GR74 0172 2620 0052 6209 9307 211
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : PURE BEAUTY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
SWIFT-BIC : PIRBGRAA
© Copyright 2024 - Pure Beauty Μονοπρόσωπη I.K.E.-doofem.gr All rights reserved
Powered by Wefia