Τηλεφωνική επικοινωνία: +302102206784

Αποστολή προϊόντων

Αποστολή προιόντων και κόστος μεταφορικών

Το doofem.gr αποστέλλει τις παραγγελίες στη διεύθυνση που οι πελάτες δηλώνουν στη φόρμα παραγγελίας (οικία ή χώρος εργασίας). Είναι απαραίτητο να καταχωρείται η σωστή διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο για επικοινωνία με την ομάδα του Doofem.gr και με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Το Doofem.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχημένες παραδόσεις, επιστροφές ή κόστος που μπορεί να προκύψει από λάθος διεύθυνση ή άλλα στοιχεία αποστολής.
Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την εργάσιμη ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας (πιθανότατα και αυθημερόν), δηλαδή την εργάσιμη ημέρα κατά την οποία:
(α) όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα για αποστολή, και
(β) η παραγγελία έχει εξοφληθεί (εκτός αν έχει επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή που εξοφλείται κατά την παράδοση).

Η διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος φαίνεται στην ιστοσελίδα με την περιγραφή του. Εξαντλημένα προϊόντα έχουν άγνωστο χρόνο διαθεσιμότητας.
Σε περίπτωση λανθασμένης διαθεσιμότητας ενός προϊόντος, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά υποχρεούται είτε να αντικαταστήσει το εν λόγω προϊόν είτε να επιστρέψει την αξία του.

 

Εντός Ελλάδας

Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS.


Για αγορές από 29,00€ και πάνω η αποστολή και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.
H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών. 
Λόγω του νέου Πανελλαδικού lockdown η παράδοση πραγματοποιείτε έως 15 εργάσιμες μέρες από την ημέρα που θα αναχωρήσει η παραγγελία σας από εμάς.Όταν το δέμα σας είναι στην πόλη σας προς παράδοση, η εταιρεία ταχυμεταφορών σας αποστέλλει γραπτό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής και ένα τηλεφωνικό νούμερο.
Εάν επιθυμείτε κάποια διευκρίνηση ή συγκεκριμένες ώρες παράδοσης του δέματος σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό νούμερο που σας στάλθηκε στο γραπτό μήνυμα.


Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής θα σας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail.
Για παραγγελίες μικρότερες των 29,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1€.
Το ποσό που πληρώνεται για την αποστολή του δέματος ισχύει σε κάθε περίπτωση, είτε σας παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο σας είτε παραλάβετε το πακέτο σας από το τοπικό γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.

© Copyright 2024 - Pure Beauty Μονοπρόσωπη I.K.E.-doofem.gr All rights reserved
Powered by Wefia