Τηλεφωνική επικοινωνία: +302102206784

Επιστροφές προϊόντων

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Εμείς θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία τηλεφωνική στο +302102206784(Δε-Πα 09:00-18:00) ή μέσω e-mail στο [email protected] για να σας δοθούν οδηγίες.

Για λόγους υγιεινής (καλλυντικά, αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, σαμπουάν, conditioners), που έχουν χρησιμοποιηθεί ή ανοιχτεί δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Σε περίπτωση που σας παραδοθεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν σχετικά με το προϊόν και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Aναλαμβάνουμε να το παραλάβουμε και να το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης (επιστροφής των προιόντων), οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση. Προς το σκοπό αυτό μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο υπαναχώρησης, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.doofem.gr/images/ypanaxorisi.pdf μας το στείλετε με e-mail στο [email protected]

© Copyright 2024 - Pure Beauty Μονοπρόσωπη I.K.E.-doofem.gr All rights reserved
Powered by Wefia